VACATURE: Logistiek medewerker depot Turnhout

Geplaatst op: 15/03/2021

VACATURE: Logistiek medewerker depot Turnhout

Op zoek naar een logistieke functie met een hoge mate van afwisseling? Je weet van aanpakken en voortdurend schakelen tussen taken is geen probleem? Dan is deze functie iets voor jou!

Als logistiek medewerker sta je in voor een goede orderopvolging. Hierbij ben je een echte teamspeler en heb je oog voor detail. Zo zorg jij voor een vlot proces; van ontvangst van de goederen tot uitlevering bij de klant.
 

Luc Pauwels nv

Luc Pauwels nv is een sterk groeiend distributiebedrijf, gespecialiseerd in de toelevering van gewasbeschermingsmiddelen, zaden, veevoeder en meststoffen naar de professionele sector. Onze klanten kunnen rekenen op een volledig assortiment, snelle service, scherpe prijzen en een professionele begeleiding.

 

Wie zoeken we?

We zoeken een sociaal, assertief persoon die vlot is in de omgang met klanten, leveranciers, chauffeurs en magazijniers. Je kan goed omgaan met stress en het voortdurend schakelen tussen taken zie je eerder als een pluspunt dan als een ergernis. Even bijspringen in het magazijn om inkomende goederen te ontvangen, om vervolgens weer aan de PC zendnota’s aan te maken is voor jou geen probleem. Kortom, flexibiliteit en stressbestendigheid zijn een grote troef. Daarnaast werk je ook met oog voor detail; de verwerking van de administratieve/logistieke documenten vereist de nodige nauwkeurigheid.   

Deze job is heel afwisselend en omvat zowel administratief kantoorwerk als controlewerk in het magazijn. Jouw dag bestaat onder andere uit:

  • Aanmaken van orders, opvolging orderpicking en aanmaak logistieke documenten
  • Routes van chauffeurs organiseren en plannen
  • Controle van uitgaande en inkomende goederenstromen
  • Baliewerk: afhaling door klanten (landbouwers, tuinaanleggers…) en leveringen door leveranciers

 

Profiel

  • Bachelor Agro of Logistiek of gelijkaardig door ervaring.
  • Affiniteit met landbouw of agro-sector.
  • Ervaring in een logistieke omgeving is een pluspunt.
  • Basis computervaardigheden.
  • Analytisch, goed kunnen plannen en organiseren, stressbestendig en accuraat.

 

Aanbod

Een uitdagende functie waarbij veel eigen inbreng mogelijk is. Je komt terecht in een dynamisch team in een informele sfeer.

 

Plaats tewerkstelling

Luc Pauwels depot Turnhout: Steenweg op Diest 112, 2300 Turnhout.

 

Waar en hoe solliciteren?

Je kan je CV en motivatiebrief doorsturen naar: tino.pauwels@luc-pauwels.be & veronique.vangeldorp@luc-pauwels.be  

Je kandidatuur wordt vertrouwelijk behandeld.

Nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren: +32 497 58 84 00 (Tino Pauwels) of +32 496 34 25 06 (Veronique Vangeldorp).