Nieuwe corona maatregelen!

Geplaatst op: 18/03/2020

Beste klant,

De landbouw- en tuinbouwsector kan nu niet stilvallen: het bewerken van de gronden en het opvolgen van de teelten moet kunnen doorgaan en dit in het algemeen belang.  We vinden echter dat de veiligheid en het welzijn van onze klanten, leveranciers en medewerkers van primordiaal belang is. Daarom passen wij onze werking als volgt aan:

Afhalingen op de depots

Mogen wij vragen om uw afhalingen strikt te beperken tot wat nu noodzakelijk is. 

Afhalingen zijn mogelijk op weekdagen op volgende depots: Assenede, Watervliet, Zwalm, Middelburg (Vera), St-Pauwels (Buys) en Turnhout. Dit volgens de gebruikelijke openingsuren.

Depot Assenede, Zwalm en Watervliet zijn ook open op zaterdag van 9u tot 12u.

Depot Baert is gesloten.

Er wordt ons door de overheid gevraagd om zeer streng toe te kijken op de regels van social distancing of sociaal aanvaardbare afstand. Wij stellen de gezondheid van onze medewerkers bovenop en wij doen er alles aan om hen te beschermen.

Daarom vragen wij om volgende maatregelen strikt te respecteren op onze depots:

  • We laten slechts 1 persoon tegelijkertijd toe aan het loket; de volgende klant vragen wij om buiten te wachten en om ook buiten minstens 1.5 m van elkaar afstand te nemen.
  • Kinderen of andere personen blijven in de auto of in de tractor zitten
  • Klanten worden niet meer toegelaten in de kantoorruimte of in de magazijnen : enkel nog in de ruimte aan de loketten
  • Breng uw eigen balpen mee om te tekenen.

Leveringen bij klanten

Probeer zoveel mogelijk uw bestellingen te laten leveren.  Wij blijven dagelijks de leveringen uitvoeren. Onze chauffeurs vragen ook hier om voldoende afstand  te bewaren en vragen ook om met uw eigen balpen de zendnota’s af te tekenen.      

We hebben voldoende voorraad.

Vertegenwoordigers

Onze vertegenwoordigers zijn bereikbaar via mail of telefoon of via andere digitale kanalen.    Zij zullen noodzakelijke veldbezoeken alleen afleggen en u telefonisch hun advies meedelen.  Aarzel niet om hen te contacteren.

Wij blijven u op de hoogte houden indien wij onze werking zouden moeten wijzigen.

Wij wensen iedereen veel moed toe in deze moeilijke periode en willen ook expliciet onze medewerkers bedanken die in deze moeilijke omstandigheden blijven werken.

Tino Pauwels en alle medewerkers van Luc Pauwels nv